Welkom op de nieuwe website

Zoals je waarschijnlijk al is opgevallen, heeft Xtreme MidLife een nieuwe website. We vonden dat na al die jaren onze oude website toch echt te verouderd was. Vanaf nu kunnen jullie van alles over ons bekijken op een website die er net zo fris en modern uit ziet als wij.

Om onze trouwe fans een beetje wegwijs te maken op de nieuwe site, zal ik hier uitleggen wat er allemaal te vinden is op de nieuwe site.

Zoals je al hebt kunnen zien, zijn op de Home pagina alle recente berichten, de eerst komende optredens en de laatst geüploade video’s te zien. Als je bovenin op de Nieuws pagina klikt, kun je al onze  geplaatste nieuwsartikelen zien. Als naar een bepaald artikel op zoek bent, kun je gebruik maken van de zoekmachine of kun je op een van de tag’s klikken in de tagwolk.

Heb je geen idee waarom je eigenlijk op de website bent beland en wil je wel graag weten wie of wat Xtreme MidLife is? Klik dan snel op de Bio knop in het menu en maak vlug kennis met ons.

Benieuwd hoe Xtreme MidLife klinkt en hoe een optreden er eigenlijk uit ziet? Kijk dan gauw bij Media, daar vind je video’s van ons. Houd je het liever bij stilstaand beeld? Ga dan maar naar Foto’s en bekijk in alle rust de foto’s van de optreden’s.

Wordt je enthousiast van de site en wil je ons graag live zien spelen, dan kun je op de Tour pagina vinden waar en wanneer je ons kunt zien en horen optreden. Zie je geen optredens waar je bij kunt zijn of heb je gewoon nog een leuk bandje nodig voor op een feest, neem dan snel contact op via de Contact pagina.

We zullen proberen regelmatig nieuwe artikelen, foto’s en video’s op de site te plaatsen, volg ons ook op facebook om van alles op de hoogte te blijven.

Tot slot: Aarzel niet een bericht achter te laten op onze website.

Geen Reacties

Geef een reactie